Донбас: 21 ворожий обстріл за день, поранені четверо бійців АТО

Донбас: 21 ворожий обстріл за день, поранені четверо бійців АТО

Укрінформ
Від початку сьогоднішньої доби на лінії розмежування сторін бойовики російсько-окупаційних військ 21 раз відкривали вогонь по укріпленнях Збройних Сил України. 

Про це повідомляє прес-центр АТО.

“Унаслідок бойових дій четверо українських захисників зазнали поранення. Постраждалих воїнів доправлено до медичних установ та надано необхідну медичну допомогу”, - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Новотроїцького. Крім цього, із мінометів калібру 120 та 82 мм агресор вів вогонь по наших опорних пунктах поблизу Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї – неодноразово в районі Авдіївки, Мар’їнки, а також – Кам’янки. Крім цього, великокаліберні кулемети бойовики застосували під Невельським і Талаківкою, стрілецьку зброю – в районі Ломакиного та Опитного, а неподалік Новомихайлівки – вівся снайперський вогонь.

Читайте також: Бойовики випустили по силах АТО 40 снарядів із “Градів”

На Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та протитанкової рушниці окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцевого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-