Бойовики посилюють передові позиції - розвідка

Бойовики посилюють передові позиції - розвідка

Укрінформ
Командування російсько-окупаційних військ посилює фортифікаційне обладнання передових позицій і будує так звану третю лінію оборони.

Про це заявив речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки МОУ, командування російсько-окупаційних військ посилює фортифікаційне обладнання передових позицій та продовжує створення так званої третьої лінії оборони”, - сказав речник.

Він зазначив, що забезпечувати підрозділи російсько-окупаційних військ будівельними матеріалами, технікою, продовольством і пально-мастильними матеріалами російські окупаційні адміністрації зобов’язали місцеві сільськогосподарські підприємства та фермерські господарства.

Читайте також: Бойовики обстріляли з танків "перехід" у Гнутовому

Крім того, речник МОУ зазначив, що за вказівкою окупаційних адміністрацій РФ під виглядом ініціативи так званих громадських організацій здійснюється збір з населення тимчасово окупованих територій продуктів харчування для російсько-окупаційних військ.

Як повідомлялося раніше, у суботу бойовики близько сорока хвилин обстрілювали позиції українських військовослужбовців поблизу контрольно-пропускного пункту в’їзду-виїзду “Гнутове”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-