Зрив бойовиками перемир'я буде ключовою темою у Мінську - Геращенко

Зрив бойовиками перемир'я буде ключовою темою у Мінську - Геращенко

Укрінформ
Питання порушення бойовиками великоднього перемир'я та необхідність звільнення українських заручників стануть основними питаннями під час переговорів Тристоронньої контактної групи, що відбудуться у Мінську 4 квітня.

Про це журналістам повідомила перший заступник голови Верховної Ради, представник України у гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко на брифінгу у парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є недопустима інформація про агресію не лише проти людей, а й про збиття бойовиками безпілотника, зокрема ОБСЄ. І це буде однією з ключових тем під час засідання першої робочої групи після виборів президента Путіна, яка відбудеться 4 квітня. Друге питання, яке ми там порушуватимемо, - це звільнення заручників", - сказала Геращенко.

Читайте також: Бойовики майже місяць зривають розведення сил під Станицею - штаб

Як повідомляв Укрінформ, 26 березня у Мінську Тристороння контактна група щодо Донбасу досягла домовленості про припинення вогню, починаючи з 30 березня 2018 року 00:01 (за київським часом).

Водночас бойовики не дотримуються перемир'я. Зокрема, лише минулої доби вони 38 разів обстріляли позиції українських військових. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-