У Мінську домовилися про нову

У Мінську домовилися про нову "тишу" на Донбасі з 30 березня

Укрінформ
Тристороння контактна група домовилася про встановлення чергового перемир'я з 30 березня.

Про це йдеться у поширеному ОБСЄ в понеділок прес-релізі.

«Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької і Луганської областей... знову підтвердила свою повну прихильність всеосяжному, стійкому і необмеженому припиненню вогню починаючи з 30 березня 2018 року о 00 годині 01 хв. (за київським часом)», - йдеться у заяві.

Учасники ТКГ зазначили позитивний вплив перемир'я згідно з домовленостями від 2 березня 2018 року і підкреслили важливість забезпечення миру і спокою для населення в період майбутніх пасхальних свят.

Читайте також: Доба в АТО: бойовики тричі гатили із 82 і 120-мм мінометів на Донеччині

Було зроблено акцент на важливості дотримання відповідних розпоряджень про припинення вогню і ефективне використання дисциплінарних заходів у разі його порушень, недопущенні просування бойових сил і розвідувальних місій; запобіганню вогню у відповідь. При цьому суворо заборонені стрільба в населених пунктах і з них, присутність і використання важкої зброї в населених пунктах і поблизу них, обстріл цивільної інфраструктури, включаючи школи, дитячі садки, лікарні і громадські приміщення.

Як повідомлялося, 25 березня бойовики російсько-окупаційних військ 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях в районі проведення АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-