Бомби та міни: на Донбасі окупанти проводять

Бомби та міни: на Донбасі окупанти проводять "розвивальні заняття" для дітей

Укрінформ
Російське окупаційне командування під виглядом реалізації т.зв. програми військово-патріотичного виховання молоді, розпочало проведення потужної пропагандистської кампанії на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця кампанія спрямована на штучне створення позитивного іміджу окупаційних військ та нав’язування місцевому населенню проросійських настроїв", - сказав речник.

За його словами, російськими інструкторами інженерно-саперного підрозділу однієї з т.зв. частин 1 АК російсько-окупаційних військ, із залученням школярів Макіївки і Горлівки, було проведено т.зв. показові заняття з мінно-вибухової підготовки. Для забезпечення масовості заходу до керівників навчальних закладів зазначених населених пунктів заздалегідь було доведено т.зв. урядове розпорядження про відповідальність за забезпечення максимальної присутності учнів на заняттях.

Читайте також: Україна закликає ООН не закривати очі на постачання зброї з Росії на Донбас

Передбачається, що надалі російські пропагандисти постійно збільшуватимуть кількість проведення різних т.зв. показових занять, тренувань, інформування та інших агітаційно-ідеологічних заходів із залученням військовослужбовців окупаційних військ, з метою посилення російського впливу на населення тимчасово окупованого Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-