На Донбас із Росії прибув ешелон з військовою технікою - розвідка

На Донбас із Росії прибув ешелон з військовою технікою - розвідка

Укрінформ
З території Російської Федерації на тимчасово окуповану територію Сходу України переміщено 13 цистерн з пально-мастильними матеріалами та 8 платформ з озброєнням та військовою технікою.

Про це зазначив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Дмитро Гуцуляк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У рамках заходів оперативної та бойової підготовки Південного військового округу ЗС РФ (Ростов-на-Дону), у т.зв. частинах і з'єднаннях російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях сходу України, з 5 березня розпочато проведення низки командно-штабних тренувань, тактико-спеціальних навчань та інших заходів, у т.ч. комплексних тактико-вогневих занять та навчань з підготовки диверсійно-розвідувальних груп", - сказав речник.

Читайте також: Попри ворожі обстріли сили АТО дотримуються перемир'я - штаб

Він додав, що з метою логістичного забезпечення заходів бойової підготовки російських окупаційних військ з території РФ на тимчасово окуповану територію сходу України переміщено 13 цистерн з пально-мастильними матеріалами (загалом 780 тонн) та 8 платформ з озброєнням та військовою технікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-