Геращенко пише депутатський запит про ремонт дороги до КПВВ

Геращенко пише депутатський запит про ремонт дороги до КПВВ "Станиця Луганська"

Укрінформ
Уповноважений Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко сподівається на якнайшвидший ремонт дороги Щастя - Станиця Луганська.

На цьому вона наголосила у себе на сторінці у Facebook.

«Ми з Марією Іоновою (народний депутат, фракція «Блок Петра Порошенка» - ред.) після відвідин Станиці готуємо депутатський запит щодо ремонту дороги Щастя- Станиця Луганська, й сподіваюся, сприяємо вирішенню цього питання», - зазначила вона.

При цьому вона підкреслила, що щодня розбитою дорогою проходять 11 тисяч осіб. 

«Від останнього українського блокпосту до захопленого бойовиками зруйнованого мосту - 900 метрів. Щодня, в сніг і дощ, спеку і хуртовину, їх долають до 11 тисяч українців. В основному, це літні люди, які з окупованих територій приїжджають за пенсіями, соціальними виплатами, смачними українськими продуктами», - написала Геращенко.

За її словами, щоб доїхати до єдиного на Луганщині пішохідного КПВВ, потрібно подолати важкий шлях розбитими дорогами. «Тому так актуально відкриття КПВВ «Золоте», -  йдеться у її повідомленні.

Читайте також: “Мінськ” спробує обговорити пошук зниклих безвісти за участю РФ та ОРДЛО

Як повідомлялося, Українська сторона 14 лютого на засіданні робочої підгрупи у Мінську порушуватиме питання негайного відкриття КПВВ «Золоте», робота якого заблокована керівництвом ОРЛО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-