ОБСЄ за добу нарахувала в зоні АТО 300 вибухів

ОБСЄ за добу нарахувала в зоні АТО 300 вибухів

Укрінформ
Місія ОБСЄ констатує, що з вечора 5 лютого по вечір 6 лютого кількість порушень режиму припинення вогню у Донецькій і Луганській областях збільшилась.

Про це йдеться у звіті Місії від 7 лютого.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, серед іншого, приблизно 220 вибухів проти приблизно 200 відповідно", - повідомили спостерігачі.

Читайте також: Бойовики дедалі частіше обстрілюють населені пункти - штаб АТО

"У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема близько 80 вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, коли СММ не зафіксувала жодного випадку порушення режиму припинення вогню", - наголосили в місії.

Читайте також: Штаб: бойовики гатять зі 120-мм мінометів, травмований боєць АТО

Також бойовики намагались обстріляти безпілотник ОБСЄ.

"Здійснюючи політ безпілотного літального міні-апарата (БПЛА) над вогневою позицією в н.п. Михайлівка (підконтрольний урядові, 82 км на північний захід від Луганська), спостерігачі чули 30 черг зі стрілецької зброї за 700 м на північ від своєї позиції, і, за оцінкою, вогонь вівся у напрямку БПЛА, який здійснював політ на відстані 700 м на північ від позиції команди СММ", - йдеться у звіті.

Пцісля цього члени патруля Місії приземлили БПЛА, який не зазнав пошкоджень, та залишили цей район.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-