Vodafone просить допустити ремонтників у

Vodafone просить допустити ремонтників у "сіру" зону Донбасу

Укрінформ
Мобільний оператор Vodafon просить забезпечити пропуск ремонтних бригад у "сіру" зону Донбасу для ремонту пошкодженої лінії і відновлення зв'язку. Але всі запити залишаються без відповіді.

Про це йдеться на сайті мобільного оператора Vodafone.

"Станом на 15.01.2018 ситуація зі зв'язком на непідконтрольних Україні територіях залишається без змін. Доступу до місць пошкоджень мережі, зокрема в зоні АТО, досі немає. Ми звернулися до всіх відповідальних інстанцій, включаючи українські адміністрації Луганської і Донецької областей, центр координації і контролю, місію ОБСЄ, з проханням забезпечити пропуск ремонтних бригад у "сіру" зону. Поки що наші запити залишаються без відповіді", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті пошкодження волоконно-оптичної лінії на окупованих територіях Донбасу 11 січня зник зв'язок.

Читайте також: Vodafone не знає, чи зможе відновити зв'язок на окупованому Донбасі

За даними джерела, стався розрив магістрального оптоволоконного кабелю в районі населеного пункту Оленівка, підконтрольного так званій "ДНР".

Мобільний оператор Vodafone, до ребрендингу відомий як "МТС-Україна", повністю перестав працювати на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-