"Тризуб ФМ" отримав дозвіл на мовлення в зоні АТО

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала волонтерській радіостанції "Тризуб ФМ" (ТОВ "ТРК "Тризуб ФМ") дозвіл на тимчасове мовлення в зоні проведення АТО. 

Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 27 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Радіостанція мовитиме на частоті 100,5 МГц у м. Торецьк, на 92,3 МГц - у м. Світлодарськ, на 98,2 МГц - у м. Мар'їнка, на 102,2 МГц - у с. Гнутове, на 90,5 МГц - у смт Новотроїцьке Донецької області та на 88,8 МГц у смт Станиця Луганська Луганської області.

Таким чином, "Тризуб ФМ" стала 32-ю телерадіоорганізацією, яким дозволено тимчасове мовлення в зоні проведення антитерористичної операції.

Читайте також: У Нацраді назвали телеканали-лідери за обсягом української в ефірі

Як повідомляв Укрінформ, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 23 серпня визначила переможців конкурсу на вільні ФМ-частоти у Донецькій і Луганській областях - це "Армія FM", "Радіо М" і "Тризуб ФМ". Зокрема, ТОВ "ТРК "Можливість" зі Слов’янська Донецької області з проектом "Радіо М" вибороло частоти у Краматорську і Покровську, ТОВ "ТРК "Тризуб ФМ" із Запоріжжя з волонтерською радіостанцією "Тризуб ФМ" виграла частоту у Сартані Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-