ОБСЄ не дали подивитися, що привіз гумконвой РФ у Луганськ

ОБСЄ не дали подивитися, що привіз гумконвой РФ у Луганськ

Укрінформ
Бойовики "ЛНР" не пустили місію ОБСЄ до машин гумконвоя РФ в Луганську.

Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ.

"Колона заїхала на територію комплексу, розташованого на вул. Даргомижського, 4а, на південній околиці Луганська. Коли спостерігачі спробували пройти на територію комплексу, два збройних члени "ЛНР" в одязі, на якому був напис "міліція ЛНР" російською мовою, не пропустили їх, заявивши, що доступ СММ буде надано тільки з дозволу інших членів "ЛНР", - зазначили в ОБСЄ.

За даними СММ, в Донецькій і Луганській областях місія зафіксувала кілька колон вантажівок, на бортах яких були написи російською мовою "Гуманітарна допомога від Російської Федерації".

Читайте також: ОБСЄ нарахувала 69 російських "гумконвоїв"

"21 грудня, близько 8:55, на південно‑східній околиці підконтрольного "ЛНР" Луганська члени патруля Місії бачили автоколону у складі 16 тентованих вантажівок білого кольору (п'ять з військовими номерними знаками Російської Федерації на чорному тлі, а решта - з цивільними номерними знаками Російської Федерації на білому тлі), яка рухалася по автодорозі M04 в північно‑західному напрямку. Колону супроводжували принаймні 3 автомобілі (білого кольору з оранжевими смугами на бортах) з увімкненими синіми проблисковими маячками, а також 3 автомобілі біло‑синього кольору і машина швидкої допомоги. На деяких з них були номерні знаки Російської Федерації (номерні знаки на інших автомобілях супроводу розглянути не вдалося)", - повідомили спостерігачі ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-