Бойовики навмисно саботують роботу контрольних пунктів - штаб АТО

Бойовики навмисно саботують роботу контрольних пунктів - штаб АТО

Укрінформ
В Донецькій області бойовики знову порушили режим пропуску на двох контрольних пунктах в'їзду/виїзду (КПВВ) "Новотроїцьке" і "Мар'їнка".

Про це, посилаючись на інформацію української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК), повідомляє штаб АТО у Facebook.

Згідно з інформацією прес-центру, 21 грудня персонал КПВВ "Новотроїцьке" і КПВВ "Мар'їнка" на території, підконтрольній уряду України, був змушений в черговий раз продовжити свою роботу для оформлення дозволів переміщення громадян та транспортних засобів більш ніж на годину і на 30 хвилин відповідно.

Читайте також: У пунктах пропуску на лінії розмежування застрягли 590 авто

"Це відбувається у зв'язку з тим, що бойовики навмисно затримують оформлення і пропуск автомобільного транспорту і цивільного населення в "сіру зону" безпосередньо перед завершенням роботи КПВВ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Путін і Меркель обговорили повернення російських військових до СЦКК

Так на КПВВ "Новотроїцьке", після завершення робочого часу, в "сірій зоні" виявилося 100 автомобілів, а на КПВВ "Марїнка" - 90.

Українська сторона СЦКК засуджує такі дії бойовиків і підкреслює, що в результаті порушення режиму пропуску на КПВВ створюється небезпека для мирних громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-