Поліція доповіла про стан справ у обстріляному з

Поліція доповіла про стан справ у обстріляному з "Градів" Новолуганському

Відео
Укрінформ
У селищі Новолуганське Донецької області, яке 18 грудня з «Градів» обстріляли бойовики, проведена позачергова сесія селищної ради і створені групи комунікації з числа поліцейських.

Про це у середу повідомили в поліції Донецької області. 

«В обстріляному Новолуганському проведено позачергову сесію селищної ради... Було вирішено створити групи комунікації з числа представників превентивного підрозділу поліції, завданням яких було б своєчасне виявлення та усунення наявних проблем у населення. У рекордно короткий термін такі групи вийшли на вулиці селища», - йдеться у повідомленні.

Так, комунікатори вже виявили пенсіонерку, у помешканні якої, попри відновлення газопостачання, газ був відсутній. Вони доповіли про проблему у відповідні районні служби, і вже за кілька годин жінка повідомила, що знову може користуватися сплаченими послугами.

Читайте також: Обстріл Новолуганського: поранена жінка залишається в тяжкому стані

Від завтра дистанційно почнуть навчатися діти, яких терористи залишили без школи, роботи у дитсадку тривають. А поки ці заклади освіти знаходяться під цілодобовим контролем поліції.

Начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин підкреслив, що серед першочергових завдань поліції у Новолуганському – охорона публічної безпеки, захист від мародерства та блокування потрапляння диверсійних груп противника.

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня близько 17.00 російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ «Град» селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів.

Підтверджена інформація про 8 постраждалих: семеро дорослих, один – у тяжкому стані та 6-річна дитина – з психологічною травмою вона відправлена до лікарні.

За повідомленням поліції Донецької області, в Новолуганському виявлено понад 100 будівель, які було пошкоджено під час обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-