Обстріл Новолуганського: поранена жінка залишається в тяжкому стані

Обстріл Новолуганського: поранена жінка залишається в тяжкому стані

Укрінформ
Жінка з селища Новолуганське, яка отримала у результаті обстрілів бойовиків поранення в око, залишається в тяжкому стані.

Про це у середу на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Що стосується постраждалих. На сьогоднішній день життю жодного з них вже, дякувати Богу й лікарям, ніщо не загрожує. Втім, у досить тяжкому стані залишається жінка, що отримала поранення в око – вона наразі перебуває у Харківській клініці», - написав очільник області.

Він зазначив, що крім того, до Харкова збираються доправити санавіацією ще одну постраждалу, яка нині перебуває у Бахмутській лікарні – їй потрібна операція на судинах. А 6-річна дівчинка, яка отримала психологічну травму, вже повернулася додому. Решта постраждалих залишаються у Бахмутській та Світлодарській лікарнях, констатував Жебрівський.

Читайте також: Військові показали Новолуганське після обстрілу

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня близько 17.00 російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ «Град» селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів.

Була підтверджена інформація про 8 постраждалих: семеро дорослих, один – у тяжкому стані та 6-річна дитина – з психологічною травмою вона доправлена до лікарні.

За повідомленням поліції Донецької області в Новолуганському виявлено понад 100 будівель, які було пошкоджено під час обстрілу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-