Військові показали Новолуганське після обстрілу

Військові показали Новолуганське після обстрілу

Фото
Укрінформ
Особовий склад підрозділів ЗСУ у взаємодії із ДСНС та іншими силовими структурами, органами місцевого самоврядування та громадськістю продовжує надавати допомогу у відновленні соціальної інфраструктури Новолуганського.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗС України. 

"Силами підрозділів групи цивільно-військового співробітництва м. Світлодарська організовано тимчасовий пункт видачі гуманітарної допомоги та харчування місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

Для розвантаження будівельних матеріалів для відновлення зруйнованих будинків було залучено підйомний кран від одного з підрозділів ЗС України.

Місцеві органи влади завезли 2 вантажних автомобілі будівельних матеріалів (шифер, скло для вікон, бруси для перекриття дахів), і вже ведуться роботи для відновлення житлових будинків, постраждалих від обстрілів.

Ремонтна бригада аварійної газової служби відновила газопостачання на одній з вулиць, заваривши пошкоджений вибухом газопровід.

Силами Донецькобленерго відновлено енергопостачання основних об’єктів інфраструктури та високовольтні ЛЕП.

Фахівцями 2-х груп розмінування від ДСНС України перевірено 70% місцевості населеного пункту на наявність вибухонебезпечних пристроїв і встановлено два намети для обігріву місцевого населення та завезено два дизель-генератори для забезпечення енергопостачання будівлі сільської ради та тимчасового забезпечення роботи котельної.

Читайте також: Наслідки обстрілу Новолуганського: рятувальники виявили 20 елементів "Граду"

Нагадаємо, населений пункт Новолуганське постраждало 18 грудня після обстрілу російсько-терористичними угрупованнями житлових кварталів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

19 грудня розпочалися відновлювальні роботи соціальної інфраструктури населеного пункту Новолуганське із залученням військовослужбовців Збройних Сил України, ДСНС України, Національної поліції України, аварійної газової служби та ремонтної бригади РЕМ, місцевого самоврядування та представників громадськості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-