Наслідки обстрілу Новолуганського: рятувальники виявили 20 елементів

Наслідки обстрілу Новолуганського: рятувальники виявили 20 елементів "Граду"

Укрінформ
У Новолуганському, яке 18 грудня обстріляли бойовики, повністю відновлено водопостачання, частково - електропостачання, теплопостачання та газопостачання.

Про це повідомляє ДСНС

"У с. Новолуганське відновлено повністю водопостачання, частково електропостачання (залишаються без електропостачання 460 абонентів (38,3%), частково теплопостачання (залишаються без теплопостачання 86 абонентів (28,6%) та газопостачання (залишаються без газопостачання 108 абонентів (9%)", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, до відновлювальних робіт залучено 16 одиниць техніки та 116 осіб.

Піротехнічні підрозділи ДСНС провели обстеження будівель і території населеного пункту та виявили 20 елементів РСЗВ "Град".

Рятувальники встановили 2 пункти обігріву, залучили 2 одиниці техніки для підвезення питної та технічної води, 2 електрогенератори.

Читайте також: У Новолуганському обстрілами бойовиків пошкоджено понад 50 будинків - поліція

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня близько 17.00 бойовики обстріляли з РСЗВ "Град" селище Новолуганське, на житлові будинки впало не менше 30 снарядів. Підтверджена інформація про 8 постраждалих: семеро дорослих, один - у тяжкому стані, та 6-річна дитина - з психологічною травмою вона відправлена до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-