АТО: бойовики гатять із мінометів та БМП, на Приазов’ї шпигував ворожий дрон

АТО: бойовики гатять із мінометів та БМП, на Приазов’ї шпигував ворожий дрон

Укрінформ
Від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 7 обстрілів позицій сил АТО. Більш ніж у половині випадків українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші та вести прицільний вогонь по позиціях Збройних Сил України із забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Донецькому напрямку противник з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння неодноразово обстрілював позиції сил АТО у районі Пісків і Водяного.

"З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї загарбники порушували перемир’я поблизу Кам’янки і шахти Бутівка", - зазначається у вечірньому зведенні.

Читайте також: АТО: бойовики з "Градів" обстріляли житлові квартали Зайцевого

У штабі заявляють, що "попри загальне зменшення кількості обстрілів, впродовж першої половини доби у районі Водяного на Приазов’ї зафіксовано проліт ворожого БПЛА, що коригував мінометний вогонь противника".

"На інших ключових ділянках нашої оборони, зокрема й на Луганському напрямку, на цей час порушень перемир’я не зафіксовано", - додали й прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-