Бойовики з

Бойовики з "Градів" обстріляли Новолуганське: поцілили в будинки і дитсадок

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ “Град” у понеділок близько 17-ї години селище Новолуганське, на житлові будинки впало близько 15 снарядів.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Дух "русского міра" щойно відчули на собі мешканці селища Новолуганське: близько 17-ї години на житловий сектор упало щонайменше 15 снарядів “Граду”. Російські найманці поцілили в житлові будинки та дитячий садок. Як доповідає мені голова Бахмутської ВЦА Володимир Бохонов, палають приватні будинки на вулиці Мічуріна, у дитячому садку вибиті шибки та пошкоджено майданчик”, - повідомив Жебрівський.

За його словами, наразі це лише попередня інформація. На місце події виїхали рятувальники ДСНС, поліція, представники ВЦА.

Інформація про постраждалих наразі не надходила, додав очільник області.

Читайте також: Доба в АТО: під Авдіївкою бойовики гатять з мінометів, працює снайпер

Раніше в українській розвідці заявляли, що через заяву Міноборони РФ про намір відкликати російських офіцерів із Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін противник може вдатися до агресивних наступальних дій по всій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-