АТО: на Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов'я

АТО: на Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов'я

Укрінформ
Станом на 18.00 16 грудня російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші та вести провокативний вогонь по позиціях ЗСУ на різних ділянках лінії розмежування. Зокрема, на Донецькому напрямку активні бойові дії спостерігалися в Приазов'ї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стало Приазов'я. Тут противник увесь день, із певними перервами, вів вогонь зі 120-мм та 82-мм мінометів у районі Гнутового і Павлополя, а з озброєння БМП - довкола Водяного. Крім того, з легкого піхотного озброєння окупанти неодноразово порушували перемир'я у передмісті Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Луганському напрямку загарбники з мінометів різних видів та піхотного озброєння вели вогонь по наших опорних пунктах у районі Троїцького і Кримського.

Читайте також: Бойовики зірвали ремонтно-відновлювальні роботи на Донеччині - штаб АТО

В обідню пору ворог із автоматів прицільно обстріляв околиці Травневого. Цими діями противник зірвав планові ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених лініях електропередач та житлових будинках цього села. Через сильні обстріли і небезпеку для життя військовослужбовці були змушені здійснити евакуацію ремонтно-відновлювальних груп та рятувальників ДСНС. Провокації ворога спрямовані на обурення мешканців прифронтових населених пунктів та створення умов до негативного ставлення, а іноді й агресії в бік українських військ.

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська здійснили 11 обстрілів позицій сил АТО. Майже у кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь.

Агресор і надалі застосовує зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-