Бойовики зірвали ремонтно-відновлювальні роботи на Донеччині - штаб АТО

Бойовики зірвали ремонтно-відновлювальні роботи на Донеччині - штаб АТО

Укрінформ
Сьогодні, 16 грудня, з 12:15 протягом години російсько-окупаційні війська обстрілювали зі стрілецької зброї околиці населеного пункту Травневе Донецької області. Вогонь вівся з тимчасово окупованого селища Гольмівський. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Сьогодні, 16 грудня, о 12:15 протягом години російсько-окупаційні війська здійснювали прицільний обстріл зі стрілецької зброї по околиці населеного пункту Травневе. Через сильний вогонь та небезпеку для життя військовослужбовці були змушені здійснити евакуацію ремонтно-відновлювальних груп ДТЕК та рятівників", - йдеться у повідомленні.

Прес-центр зазначає, що цими провокативними діями противник зірвав планові роботи, які здійснювали працівники ДТЕК щодо ремонтно-відновлювальних робіт на пошкодженій лінії електропередач. У цей же час представники ДСНС України проводили відновлення пошкоджених житлових будинків, та через сильний вогонь та небезпеку для життя військовослужбовці були змушені їх евакуювати.

Читайте також: Окупанти збільшують на Донбасі площу мінування місцевості – штаб

Цілеспрямовані провокації з боку противника, наголошується у повідомленні, зірвали низку соціально важливих заходів для місцевого населення. 

"Дані провокації спрямовані на обурення мешканців прифронтових населених пунктів з метою негативного ставлення, а іноді й агресії в бік українських військ", - звертає увагу прес-центр штабу АТО.

Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші та вести провокативний вогонь по позиціях Збройних Сил України на різних ділянках лінії розмежування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-