У навчальному центрі

У навчальному центрі "Десна" відкрили Меморіал загиблим учасникам АТО

Відео
Укрінформ
У 169-му навчальному центрі Сухопутних військ ЗСУ, дислокованому в селищі Десна на Чернігівщині відкрили Меморіал на честь загиблих у зоні АТО військовослужбовців.

Про це повідомляється на сторінці навчального центру в Facebook.

"Шостого грудня було урочисто відкрито Меморіальний комплекс на честь героїв, полеглих в АТО. 25 імен викарбувані не лише на камені, а й у наших серцях. Ми пам'ятаємо! І завжди пам'ятатимемо... Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

На відкритті Меморіалу виступив начальник центру полковник Віктор Ніколюк. Він висловив упевненість у перемозі над ворогом і сподівання на те, що список загиблих на війні військовослужбовців "Десни" більше не поповнюватиметься.

Окрім військових, на відкритті пам'ятника були присутні жителі селища та учнівська молодь. До стели були покладені гірлянди, квіти, поставлені лампадки. На честь полеглих героїв пролунав військовий салют.

Читайте також: Загиблому бійцю АТО зі Слов’янська відкрили пам’ятну дошку в рідній школі

Як розповіла кореспондентові Укрінформу начальник прес-служби центру Олеся Гузун, Меморіал учасникам АТО в Десні був виготовлений коштом селищної міської ради. Він являє собою стелу з чорного граніту, з боків якої розміщені дві меморіальні дошки. На дошках - імена загиблих на Сході військовослужбовців "Десни". Майже всі вони служили у 169-й ротно-тактичній групі, яка брала участь у боях під Дебальцевим із серпня 2014 до лютого 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-