Загиблому бійцю АТО зі Слов’янська відкрили пам’ятну дошку в рідній школі

Загиблому бійцю АТО зі Слов’янська відкрили пам’ятну дошку в рідній школі

Фото
Укрінформ
У Слов’янську відкрили пам’ятну дошку на честь гранатометника 36-ої окремої бригади морської піхоти Романа Напрягла, який героїчно загинув у зоні АТО.

Про це повідомив місцевий сайт «Славянськ деловой».

«6 грудня 2017 року у Слов’янську відбулося відкриття меморіальної дошки бійцю «Легіону Свободи», сокільцю, гранатометнику 36-ої окремої бригади морської піхоти Роману Напряглу. Церемонія відкриття відбулася у загальноосвітній школі №7, де навчався Роман», - йдеться у повідомленні.

На лінійці-реквіємі були присутні батьки та рідні героя, однокласники, побратими, військові, а також свободівці.

Відкриття меморіальної дошки бійцю АТО Роману Напряглу

Читайте також: Порошенко підписав закон про житло для сімей загиблих воїнів АТО

Роман Напрягло (позивний «Ріо») народився 14 лютого 1997 року у місті Слов'янськ Донецької області. У 2014 році приєднався до націоналістичного руху, з 2015-го долучився до лав ВГО «Сокіл». Він добровольцем їздив на фронт у складі «Карпатської Січі», завжди підтримував військо. Влітку 2016 року Роман підписав контракт із ЗСУ та 27 липня вирушив до 1-го відділення 1-го взводу десантно-штурмової роти 1-го батальйону 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Героїчно загинув незабаром після свого 20-річчя - 26 лютого опівдні в районі селища Пікузи від снайперського пострілу, рятуючи життя бойового товариша. У Романа залишились батьки та сестра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-