У Авакова підтвердили: ватажок

У Авакова підтвердили: ватажок "ЛНР" Плотницький втік у Росію

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили втечу ватажка "Луганської народної республіки" Ігоря Плотницького до Росії.

Про це заявив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко у своєму Facebook.

"За даними моїх джерел ватажок луганських терористів Ігор "Плотва" Плотницький втік у Росію. Павуки у банці продовжують жерти один одного. Нагадую, що першого ватажка бойовиків Болотова не врятувало втеча до Москви і відхід від справ - 27 січня цього року він раптово там і помер від "серцевої недостатності", попивши кави", - написав він.

Як повідомлялося, в окупованому Луганську відбулося загострення конфлікту між кримінальними угрупованнями так званого "глави "ЛНР" Плотницького і так званого "міністра внутрішніх справ "ЛНР" Корнета. У понеділок, 20 листопада, Плотницький своїм "указом" зняв з посади "міністра МВС" Корнета, який, проте, відмовився йти.

У вівторок, 21 листопада, бойовики, лояльні до Плотницького, оточили будівлю "МВС "ЛНР". Корнет забарикадувався у будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом".

Читайте також: InformNapalm: за владу в Луганську "зчепилися" ФСБ і Сурков

У той же час у центрі міста з'явилася велика кількість людей у військовій формі, які заявляють, що беруть участь "у навчаннях за наказом керівництва міністерства внутрішніх справ "ЛНР". Зокрема, бойовики, віддані "міністру МВС "ЛНР" Корнету, захопили будівлю "адміністративного суду "ЛНР".

Також озброєні люди взяли під контроль ще  як мінімум будівлю КРРТ (телебачення).

Крім того, з'явилися повідомлення, що до Луганська прибули з Донецька три військових "Урали" з бойовиками "республіканської державної служби охорони", яка підкоряються ватажку "ДНР" Олександру Захарченку.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-