Мінінформ представить у Нью-Йорку проект «.RAW Україна на передовій»

Мінінформ представить у Нью-Йорку проект «.RAW Україна на передовій»

Укрінформ
У Нью-Йорку (США) 18 листопада буде представлено проект «.RAW Україна на передовій» за підтримки Міністерства інформаційної політики України. 

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі МІП.

"Проект присвячений документальній фотохроніці військових дій на сході України з 2014 року, яка демонструє перетворення української армії та суспільства через спогади очевидців і безпосередніх учасників цього процесу. Гості ознайомляться з документальними свідченнями карколомних подій, що назавжди змінили Україну і світ", - повідомили у МІП. 

Як зазначають організатори, назва проекту «.RAW Україна на передовій» не є випадковою, адже Україна перебуває не лише у зоні військового конфлікту, але і на передовій інформаційної війни. 

Читайте також: МІП в умовах гібридної війни намагається забезпечити стратегічні комунікації - Біденко

До створення проекту долучились 33 фотографи з України, Білорусі та США: визнані фотожурналісти, фотокореспонденти і куратори з Україні та з-за кордону, серед них — Олександр Глядєлов, Брендан Гоффман, Йосип Сивенький, Олександр Васюкович та інші. Виставка стала платформою для соціально-інформаційної та культурної дипломатії України на міжнародній арені.

Урочисте відкриття експозиції відбудеться 18 листопада о 19:00 в Українському музеї у Нью-Йорку (222 E 6th St). Церемонію відкриття проведуть Артем Біденко, державний секретар Міністрерства інформаційної політики України, та Аліна Фролова, директор Центру стратегічних комунікацій. З проектом можна буде ознайомитися до 30 грудня 2017 року.

«.RAW Історія змін українців та армії» - це не перший проект StratCom Ukraine, спрямований на розвиток культурної та публічної дипломатії України. 8-10 листопада 2017 року експозиція фоторобіт цього видання була успішно презентована в рамках виставки «Сучасна українська фотографія», яка відбулася під час міжнародного фестивалю Paris photo. Водночас з презентацією книги міжнародна спільнота побачила виставку фоторобіт, що увійшли до збірки. Видання «.RAW Історія змін українців та армії» є черговим етапом дворічного проекту «Армія. Друге народження» (http://newarmy.in.ua/), розпочатого ще в 2016 році. Цей проект є першою спробою об’єднати величезний масив професійних та аматорських фотографій від початку подій на Майдані до розгортання воєнних дій на східному фронті України. Результатом загальнонаціонального збору фотоматеріалів стала документальна хроніка сучасної української армії очима військових, волонтерів та звичайних українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-