Розвідка доповіла про втрати окупантів

Розвідка доповіла про втрати окупантів

Укрінформ
За інформацією зовнішньої розвідки, бойовики продовжують гинути внаслідок застосування зброї під час особистих сутичок після вживання алкоголю та наркотиків.

Про це на брифінгу заявив речник з питань АТО Міністерства оборони України Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За інформацією головного управління зовнішньої розвідки, у збройних силах РФ продовжує зростати кількість випадків загибелі та поранень особового складу внаслідок застосування викраденої для продажу зброї та вибухових речовин під час особистих сутичок та після вживання алкоголю та наркотиків», - сказав Лисенко.

За його словами, втрати противника, в тому числі й через особисті конфлікти між російськими військовими із застосуванням зброї та вибухових речовин, у період з 14 по 21 жовтня склали 13 убитих та 18 поранених.

Читайте також: АТО: бойовики обстріляли житловий сектор у Водяному та Авдіївці

У цьому зв’язку, додав Лисенко, командування окупаційних військ силами комендантських служб проводить авральний пошук необлікованої зброї та боєприпасів і вибухових речовин у місцях та районах розташування підрозділів на передових позиціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-