У КП на лінії розмежування застрягли 300 авто

У КП на лінії розмежування застрягли 300 авто

Укрінформ
У п`ятницю зранку в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО очікують 300 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні вранці в КПВВ на в'їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 40/70; "Мар'їнка" - 30/80; "Новотроїцьке" - 0/0; "Гнутове" - 40/40", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним. Загалом учора в КПВВ було оформлено 42,3 тисячі осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" до неконтрольованої території прослідувало 11 вантажних автомобілів із продуктовими наборами загальною вагою майже 213 тонн від Світової продовольчої організації ООН Представництва Верховного комісара ООН в справах біженців.

Читайте також: На КП "Новотроїцьке" бойовики "загнали" в "сіру" зону 166 авто

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня увечері НЗФ ОРДО влаштували провокацію - знаючи, що КПВВ «Новотроїцьке» працює до 18:30, після 18 години в «сіру» зону КПВВ з території ОРДО пропустили 166 автомобілів з цивільними громадянами. Це призвело до виникнення реальної загрози життю та здоров’ю цивільних осіб, оскільки все сталося в умовах погіршення погоди. Українські прикордонники оформили та пропустили у найкоротшій час. КПВВ «Новотроїцьке» з української сторони закінчило роботу о 19:50.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-