InformNapalm встановив понад 1000 кадрових військових РФ на Донбасі

InformNapalm встановив понад 1000 кадрових військових РФ на Донбасі

Укрінформ
Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm встановила понад 1000 кадрових солдатів та офіцерів ЗС РФ, які брали участь в агресії проти України на Донбасі й виконували злочинні накази військово-політичного керівництва.

Про це повідомляється на сайті InformNapalm.

"Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm на сьогодні тільки за допомогою розвідки відкритих джерел (OSINT) встановила понад 1000 кадрових солдатів та офіцерів Збройних сил Російської Федерації, які брали участь в агресії проти України на Донбасі й виконували злочинні накази військово-політичних очільників", - йдеться у повідомленні. 

Також вказується на той факт, що беззаперечне виконання злочинних наказів керівництва РФ може бути пов’язане з "кримінальним минулим командирів найбільш воюючих підрозділів російської армії".

Читайте також: ГПУ знайшла чергові докази фінансування Росією тероризму на Донбасі

Зокрема, InformNapalm провів розслідування, де розглянув біографії п’ятьох останніх командирів 15 окремої мотострілецької бригади (ОМСБр) ЗС РФ: "Вони командували цим з’єднанням з 2010 року донині. Десятки військовослужбовців цієї бригади були зафіксовані нами в ході розслідувань як учасники бойових дій на Донбасі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-