У Горлівці п'яна дружина бойовика розстріляла цивільне авто — розвідка

У Горлівці п'яна дружина бойовика розстріляла цивільне авто — розвідка

Укрінформ
У російсько-окупаційних військах на території Донбасу збільшується кількість правопорушень, пов’язаних із вживанням особовим складом алкоголю і наркотичних речовин.

Про це заявив на брифінгу в середу у Києві  речник з питань АТО Міністерства оборони Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За  даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у російсько-окупаційних військах на території Донецької та Луганської областей збільшується кількість правопорушень, пов’язаних із вживанням особовим складом алкоголю і наркотичних речовин, порушенням правил поводження та зберігання зброї і боєприпасів”, - сказав він.

Так, 23 жовтня п’ять військовослужбовців однієї з частин так званого 1-го  армійського корпусу  були виявлені за вживанням спиртних напоїв під час робіт із завантаження боєприпасів. Інші двоє військовослужбовців цієї ж частини загинули внаслідок підриву на власній міні у районі розташування підрозділу.

Читайте також: Окупанти зривають перемир'я на всіх напрямках. Штаб АТО назвав "гарячі точки"

Водночас, дружина військовослужбовця іншої частини т.зв. 1 АК під час спільного вживання спиртних напоїв з військовослужбовцями викрала в одного з них автоматичну зброю і обстріляла автомобіль та майно цивільної особи у Горлівці.

Крім того, 24 жовтня у Донецьку співробітниками т.зв. МВС “ДНР” було виявлено факт незаконного зберігання зброї та наркотичних речовин військовослужбовцями російських окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-