Росія комплектує війська на Донбасі особами з кримінальним минулим

Росія комплектує війська на Донбасі особами з кримінальним минулим

Укрінформ
На окупованій території Донбасу почастішали злочини проти мирного населення та всередині бандформувань як наслідок комплектування російських окупаційних військ особами з кримінальним минулим.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, практика укомплектування так званого першого та другого армійських корпусів російських окупаційних військ особами з кримінальним минулим призводить до зростання кількості злочинів проти мирного населення та всередині бандформувань”, - розповів він.

Читайте також: Матіос перелічив російські військові частини, розташовані на Донбасі

Зокрема, Лисенко зазначив, що у неділю, 8 жовтня, командир одного з підрозділів так званої 5-ї окремої мотострілецької бригади в Макіївці застосував вогнепальну зброю і важко поранив підлеглого “за неповагу до кадрового російського офіцера”.

Крім того, речник АТО поінформував, що російські найманці зі складу так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовську, погрожуючи зброєю мешканцям населеного пункту Саханка, насильно заселяються в їх житлові приміщення, користуються їх речами та майном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-