"Тиша" на Донбасі: у Зайцевому та Майорську окупанти застосували бронетехніку

Карта
Укрінформ
За минулу добу в зоні АТО противник 24 рази відкривав вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, інформує кореспондент Укрінформу.

"На Луганському напрямку бойовики активізувалися після 16 години. У Лобачевому, що західніше Щастя, сталося 2 мінометних обстріли. По наших позиціях було випущено 17 мін. Також противник порушував режим тиші у Станично-Луганському районі та селищі Кримське. Всього вчора на Луганському напрямку сталося 5 ворожих обстрілів", - сказав Лисенко.

На Донецькому напрямку, за його словами, неспокійно було по всьому периметру, за винятком Світлодарської дуги.

Читайте також: В ОБСЄ назвали три "гарячі точки" на Донбасі

"У Зайцевому та Майорську сталося кілька інтенсивних перестрілок між українськими військами та противником. При цьому окупанти застосували бронетехніку. В Авдіївці вечірній ворожий обстріл тривав понад дві години. Немає перемир’я і в Донецькому аеропорту. Всього вчора на Донецькому напрямку сталося 12 ворожих обстрілів", - уточнив речник МОУ.

Щодо Маріупольського напрямку, то вчора бойові дії велися там у Березовому, Водяному та Широкиному.

"Противник не застосовував важке озброєння. На кожен ворожий обстріл українські війська відкривали вогонь у відповідь. Всього вчора на Маріупольському напрямку зафіксовано 7 збройних інцидентів", - зазначив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-