Цаплієнко попереджає про “карнавальні” провокації бойовиків

Цаплієнко попереджає про “карнавальні” провокації бойовиків

Фото
Укрінформ
Український розвідник зафіксував на передовій бойовика, одягнутого у нову українську військову форму, що може свідчити про ймовірну підготовку бойовиками провокацій проти ОБСЄ, або ж місцевого населення.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці військовий журналіст Андрій Цаплієнко, опублікувавши відповідне фото. 

"Тривожний дзвінок. Українська форма на бойовиках. Російський найманець в українському "пікселі" облаштовує бліндаж, і не знає, що він під прицілом українського розвідника. Та добре, що українець натиснув не на гачок, а на кнопку “REC". Отже, ми маємо це фото. Звісно, хтось скаже, що бойовик пішов собі до “воєнторгу” та купив українську форму. За тисячу сто гривень. Чому б і ні? Тільки “воєнторг” - на нашому боці. Новий “піксель” почав зміняти армійський “дубок” у чотирнадцятому році і на той бік міг потрапити лише контрабандою”, - написав Цаплієнко.

Фото: Andriy Tsaplienko, Фейсбук
Фото: Andriy Tsaplienko, Фейсбук

Цаплієнко також навів дві версії побаченого від розвідника: “Можливо, найманці готуються до провокацій проти ОБСЄ, а, можливо, й застосовувати терор до місцевого населення, щоби звинуватити в ньому українських солдатів. Тактика, яку використовували спецзагони НКВС для дискредитації УПА”.

Читайте також: Українська діаспора вимагає закрити «представництво ДНР» у Марселі

Журналіст також звернув увагу  на те, що  “дивовижне травесті-шоу” відбувається там, де підірвалася автівка зі спостерігачами ОБСЄ.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-