Тимчук пропонує

Тимчук пропонує "мотивувати" бойовиків здавати російських командирів

Укрінформ
Нардеп Дмитро Тимчук вважає, що українській владі потрібно на законодавчому рівні забезпечити мотивацію для місцевих бойовиків Донбасу, щоб здаючись СБУ, вони також "тягнули" за собою і своїх російських командирів і начальників.

Про це нардеп і керівник групи "Інформаційний спротив" написав у Facebook.

"Ми повинні законодавчо забезпечити мотивацію для місцевих бойовиків Донбасу, щоб, здаючись нашим силовикам, вони тягли за собою і їхніх російських командирів/начальників. Хоча б у тому вигляді, щоб їх можна було ідентифікувати", - написав Тимчук, коментуючи повідомленні СБ України про те, що черговий бойовик скористався програмою "На тебе чекають вдома".

Як повідомлялося, мешканець Донеччини приєднався до незаконних збройним формуванням терористичної організації "ДНР" і у складі бандугруповань охороняв військові об'єкти, зокрема "генеральний штаб" бойовиків і представників російського командування.

Читайте також: У Сирії загинув російський генерал, який воював на Донбасі

Ставши свідком пограбування місцевого населення, знущань з боку російських військових, бойовик вирішив залишити територію так званої "Новоросії". Довгий час він, побоюючись кримінальної відповідальності, переховувався у родичів на підконтрольній української влади території.

Дізнавшись від знайомих про програму СБУ" На тебе чекають вдома ", колишній бойовик звернувся до правоохоронних органів і повідомив про свою участь у складі ОЗГ.

Нині колишній бойовик перебуває вдома зі своєю сім'єю і чекає передбаченого законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-