Бойовики обстріляли шахту Бутівка - загинув український воїн

Бойовики обстріляли шахту Бутівка - загинув український воїн

Укрінформ
У районі проведення АТО наприкінці минулої доби обстановка дещо загострилась, проте залишилась контрольованою українською армією.

Як повідомляє прес-центр АТО, після 18 години бойовики активізували обстріли наших позицій на усіх напрямках, використовуючи при цьому міномети калібру 82 міліметри.

Так, найбільш гаряче було на Приморському напрямку. Тричі з гранатометів і великокаліберних кулеметів російські найманці відкривали вогонь у районі Водяного. 7 мін калібру 82 міліметри бойовики випустили біля Мар’їнки. Також під ворожі обстріли потрапили наші укріплення на підступах до Павлополя, Талаківки, Гнутового.

“Неспокійно було і на Донецькому напрямку. З мінометів та озброєння БМП окупанти били по наших захисниках біля Зайцевого, з гранатометів двічі накривали Авдіївську промзону. А близько 21 години з гранатометів та кулеметів противник розпочав обстріл українських позиції неподалік шахти Бутівка. Наші бійці вогнем у відповідь примусили бойовиків до дотримання режиму тиші. На жаль, у результаті цього протистояння загинув один військовослужбовець сил АТО”, - зазначили в штабі.

Читайте також: Окупанти накрили з гранатометів Піски, поранені двоє бійців АТО

На Луганському напрямку після майже тижневого затишшя російські окупанти ввечері і вночі 6 разів з мінометів, різних видів гранатометів, стрілецької зброї били по наших опорних пунктах біля Кримського. Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 28 разів порушили перемир’я. Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь.

У результаті бойових дій 1 український військовий загинув, двоє отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-