Окупанти накрили з гранатометів Піски, поранені двоє бійців АТО

Окупанти накрили з гранатометів Піски, поранені двоє бійців АТО

Укрінформ
Упродовж четверга, 14 вересня, вздовж усієї лінії розмежування від опівночі зафіксовано 3 обстріли бойовиками позицій сил АТО, поранення отримали двоє українських військових.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Вздовж усієї лінії розмежування від опівночі зафіксовано 3 обстріли наших позицій, один з яких характеризується як неприцільний. Водночас навіть від цих декількох вогневих провокацій постраждали українські військові", - йдеться в повідомленні.

Так, близько 14 години внаслідок гранатометного обстрілу наших позицій поблизу селища Піски отримали поранення двоє українських військових: "Їх одразу госпіталізовано, на даний момент стан поранених оцінюється як середньої важкості".

Крім того, зранку поблизу Павлополя, що на Приморському напрямку, бойовики випустили понад 20 мін калібру 82 міліметри та били з гранатометів по укріпленнях сил АТО. А у районі Водяного близько 6 ранку зафіксований неприцільний обстріл.

Читайте також: АТО: основні "гарячі точки" на Донецькому напрямку - Зайцеве та Авдіївка

"Варто додати, що незважаючи на зниження чи підвищення активності російсько-окупаційних угруповань, українські війська перебувають у повній готовності дати адекватну відповідь ворогу. Сили АТО суворо дотримуються перемир’я, проте при загостренні обстановки командири на позиціях самостійно визначають ступінь загрози особовому складу і приймають рішення на відкриття вогню у відповідь", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-