Порошенко анонсував зміни у діяльності спостерігачів ОБСЄ на Донбасі

Порошенко анонсував зміни у діяльності спостерігачів ОБСЄ на Донбасі

Оновлено
Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив про досягнення домовленостей у питанні координації діяльності Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.

Про це він сказав на відкритті школи у Покровську під час робочої поїздки у Донецьку область, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Нещодавно я повернувся зі Щастя й Станиці Луганської, де ми скоординували діяльність постійно діючої місії ОБСЄ, бо нас не влаштовує, коли інспектори ОБСЄ приїхали о 9-ій ранку, о 6-ій (вечора. - Ред.) поїхали, а всю ніч обстрілюють”, - сказав глава держави.

Читайте також: Росія блокує введення миротворців ООН на Донбас - голова місії України при НАТО

Він повідомив, що запропонував, щоб інспектори ОБСЄ цілодобово 7 днів на тиждень були присутні на лінії зіткнення задля забезпечення сталого припинення вогню.

«Саме Україна висунула ініціативу щодо «шкільного перемир’я». З 25-го серпня оголосити жорстке припинення вогню», - сказав Президент та повідомив, що вже третю добу Збройні Сили України не мають бойових втрат і майже немає обстрілів з важкого озброєння.

Водночас він запевнив, що метою України є встановлення миру на Донбасі, і Київ крок за кроком робить усе можливе для цього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-