У Слов’янську спіймали бойовика, який три роки ховався в Росії

У Слов’янську спіймали бойовика, який три роки ховався в Росії

Укрінформ
У місті Слов’янськ Донецької області поліцейські затримали бойовика, який 3 роки переховувся від правоохоронців у Російській Федерації.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Слов’янські поліцейські затримали бойовика, який три роки переховувся від правоохоронців за кордоном», - йдеться у повідомленні.

У квітні 2014 року цей місцевий житель 1958 року народження був завербований своїм сином, який на той час очолював «розвідроту». Батька ж він прилаштував у «будівельній бригаді». Чоловік в мирний час працював ескалаторщиком і трактористом, тому у бойовиків він «користувався попитом», а вся техніка була відібрана у комунальних підприємств міста.

Читайте також: На Донбасі загиблих вояків із РФ перевдягають у цивільне - розвідка

Після звільнення регіону затриманий втік до РФ, а його син в складі НЗФ - до Донецька. Останній знаходиться в активному розшуку.

Через три роки чоловік повернувся до Слов'янська. Там більше двох місяців ховався в підвалі свого домоволодіння і тільки вночі виходив за продуктами.

Як тільки оперативники отримали інформацію про місцезнаходження розшукуваного, відразу затримали його.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-