Озброєний бойовик домагався представниці місії ОБСЄ

Озброєний бойовик домагався представниці місії ОБСЄ

Укрінформ
У Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ заявили про сексуальні домагання з боку озброєного чоловіка в ОРДО щодо жінки-члена патруля місії.

Про це йдеться у опублікованому звіті СММ ОБСЄ.

"Член патруля СММ жіночої статі зазнала сексуальних домагань з боку чоловіка, озброєного автоматом (АК-47), який погрожував, що не дозволить патрулю місії рухатися в східному напрямку з Петрівського до Роздольного, доки його вимоги не будуть задоволені. Патруль залишив цей район іншим маршрутом і поінформував Спільний центр з контролю та координації (СЦКК) про те, що трапилося", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що населені пункти Петрівське та Роздольне Старобешівського району Донецької області перебувають під контролем представників незаконних збройних формувань ОРДО.

Також у СММ ОБСЄ зауважили, що озброєний чоловік затримав патруль місії на 16 хвилин, коли він прямував до місця, де встановлена камера СММ у Петрівському.

Крім того, у звіті йдеться про те, що озброєні члени "ДНР" відмовили патрулю місії у в’їзді до Сідового та не пропустили СММ до смт Старомихайлівка (15 км на захід від Донецька).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-