Жебрівський сподівається , що до евакуації з Авдіївки не дійде

Жебрівський сподівається , що до евакуації з Авдіївки не дійде

Укрінформ
Наразі в помешканнях м.Авдіївка зберігається температура від 16 градусів тепла і вище. Влада готова до евакуації жителів, але все ще сподівається на відновлення електроживлення.

Про це заявив в ефірі "112 каналу" голова Донецької облдержадміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки в помешканнях температура десь від 16 градусів і вище. І дуже сподіваємося, що дамо електроживлення і місто не доведеться евакуювати", - заявив він.

Керівник області зазначив, що раніше надійшла письмова гарантія з російського боку про припинення обстрілів з 10:00 і бригади електромонтажників були готові приступити до відновлювальних робіт, однак бойовики продовжили обстріли.

Жебрівський повідомив, що наразі розписані усі алгоритми щодо евакуації жителів Авдіївки у разі потреби. "Ми підготувалися і готові до різних сценаріїв розвитку подій, у т.ч. і до евакуації. На сьогоднішній день підготовлено автобусів для того, щоб 4 100 людей вивести за один раз. Є, де розміщувати по містах, з лікарнями визначалися, з інвалідами. Близько 900 дітей можемо розмістити в інтернаті у "Смарагдовому містечку", - повідомив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-