Частина Донеччини може залишитися без води — через обстріл станції

Частина Донеччини може залишитися без води — через обстріл станції

Укрінформ
Донецька фільтрувальна станція, яка забезпечує питною водою Авдіївку, частково Донецьк і Ясинувату, селище Червоний Партизан, села Крута Балка і Верхнеторецьке, з 26 січня перебуває під постійними обстрілами і може бути зупинена.

Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства "Вода Донбасу".

"У зв'язку із загостренням ситуації на лінії розмежування Донецька фільтрувальна станція (ДФС), розташована у так званій «сірій зоні», опинилася в епіцентрі бойових дій. З 26 січня співробітники ДФС працюють в умовах безперервних обстрілів", - йдеться в повідомленні.

Боєприпаси вибухають у безпосередній близькості від складу хлору та інших технологічних об'єктів. 29 січня снаряд пробив дах реагентного господарства, діаметр отвору - близько 1 метра.

"Донецька фільтрувальна станція — об'єкт, який протягом двох з половиною років знаходиться в зоні постійних обстрілів. В період відносного затишшя вдалося відремонтувати пошкоджені будівлі", - відзначили в прес-службі.

У ДФС попереджають, що якщо бойові дії у безпосередній близькості від станції не припиняться, забезпечення населених пунктів питною водою буде зупинено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-