Deutsche Welle не пустили в «ДНР»

Deutsche Welle не пустили в «ДНР»

Укрінформ
Знімальній групі «Deutsche Welle», що супроводжувала першого заступника голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Олександра Хуга в поїздці на схід України, було відмовлено у в'їзді до «ДНР».

Про це повідомляє сам інформаційний ресурс.

«Журналісти DW мали супроводжувати місію ОБСЄ в Донецьку, проте сепаратисти відмовилися пропустити їх на територію «ДНР», посилаючись на заборону спецслужб», - йдеться в повідомленні.

За словами київського кореспондента DW Крістіана Тріппе, після відмови на в'їзд на контрольно-перепускному пункті «Мар‘їнка» журналісти опинилися між двома фронтами. Лише за годину вони змогли повернутися у безпечну зону, контрольовану українською армією.

Водночас підкреслюється, що журналісти завчасно подали письмовий запит до прес-центру "республіки" на відвідування, а на вечір понеділка було погоджено інтерв'ю з представником сепаратистів.

Як повідомляв Укрінформ, Хуг 12-16 грудня здійснює поїздку на схід України, в ході якої заплановано зустрічі із співробітниками СММ, Спільного центру по контролю і координації, а також з членами збройних формувань у Донецьку і Луганську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-