Полковника ЗСУ підозрюють у співпраці з бойовиками - ЗМІ

Полковника ЗСУ підозрюють у співпраці з бойовиками - ЗМІ

Укрінформ
Полковника Збройних Сил України Івана Без'язикова, влітку цього року звільненого з полону бойовиків, затримали за підозрою у співпраці з розвідкою так званої «ДНР».

Про це повідомляє Громадське.

"Військового розвідника, полковника ЗСУ, звільненого з полону бойовиків влітку 2016 року, Івана Без'язикова затримали за підозрою у співпраці з так званою «ДНР». Про це Громадському повідомила дружина полковника Маргарита Кушнірова", - йдеться у повідомленні.

Кушнірова розповіла, що за її чоловіком прийшли четверо у цивільному одязі. Вони показали ордер на обшук, у якому значилося: «Перебуваючи в полоні незаконного формування самоназваного «розвідувального управління ДНР» вступив до вказаного формування та виконував обов'язки заступника начальника першого відділу агентурної розвідки».

Зазначають, що з будинку Без'язикова вилучили техніку: комп'ютери, планшети, картки пам'яті, фотоапарати та мобільні телефони.

Дружина впевнена, що полковник ні в чому не винен. «Так, йому пропонували співпрацю і намагалися вербувати, але він не погодився. Про це знали всі, він розповів, коли вийшов з полону», — наводить її слова Громадське.

Наразі Без'язиков знаходиться в слідчому ізоляторі, йому надано державного адвоката. Сьогодні має відбутися суд щодо обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомлялося, Іван Без'язиков провів у полоні 23 місяці. Полковника захопили у серпні 2014-го, коли він з білим прапором пішов до бойовиків парламентарем - забрати тіла загиблих товаришів. Його було звільнено 5 липня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-