Уряд Британії планує після Brexit депортувати іноземних злочинців

Уряд Британії планує після Brexit депортувати іноземних злочинців

Укрінформ
Тисячі європейських злочинців можуть бути депортовані після виходу Великої Британії з ЄС, оскільки прем'єр-міністр країни Тереза Мей виносить це питання в якості ключової вимоги на переговорах з Євросоюзом.

Про це повідомляє The Times.

"Прем'єр-міністр Британії сьогодні представить свої детальні плани щодо надання трьом мільйонам громадян країн ЄС у Великій Британії "осілого статусу" та права жити у країні, доки британці в Європі матимуть еквівалентну угоду", - йдеться у повідомленні.

Проте, як очікується, Мей звільнить "серйозних та закоренілих" злочинців від такої гарантії.

До списку таких осіб, ймовірно, включать осіб, винних у скоєнні насильницьких та сексуальних злочинів, а також злочинів, пов'язаних із наркотиками.

Міграційний режим уряду після Brexit також, імовірно, накладе суворі обмеження на можливості засуджених з країн ЄС в'їхати до Британії.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Британії Тереза Мей зробила "чесну і серйозну пропозицію" лідерам ЄС щодо спірного питання майбутніх прав громадян Євросоюзу, пропонуючи тим, хто законно прибув до Brexit, можливість отримати ті самі права на працю, охорону здоров'я та вигоди, як і у громадян Британії.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-