Путін має відповісти за втручання в американські вибори - Маккейн

Путін має відповісти за втручання в американські вибори - Маккейн

Укрінформ
Сенатор США Джон Маккейн заявив, що підготував поправку до законодавства в Сенат, яка розширить санкції, запроваджені стосовно Росії.

Про це йдеться у заяві сенатора, розміщеній у Facebook.

"Сполучені Штати повинні надіслати сильний меседж Володимиру Путіну та будь-якому іншому агресору, що ми не будемо терпіти атак на нашу демократію. Не існує більшої загрози для наших свобод, ніж атака на нашу здатність вибирати наших власних лідерів без іноземного втручання", - зазначив Маккейн.

За його словами, необхідне запровадження жорстких санкцій.

"І тому ми повинні діяти зараз, ухваливши мою поправку, яка введе жорсткі санкції стосовно Росії та гарантуватиме, що Путін заплатить ціну за своє безцеремонне втручання у наші вибори", - підкреслив сенатор.

Маккейн також нагадав, що минуло вже вісім місяців з того часу, як Розвідувальне співтовариство США дійшло висновку, що уряд Росії намагався втрутилися в президентські  вибори у США в 2016 році.

Він також зазначив, що лише за останні три роки при Володимирі Путіні Росія вторглася в Україну, анексувала Крим, погрожувала союзникам НАТО, влаштувала військове втручання в Сирії.

Як повідомлялося, 29 грудня 2016 року екс-президент США Барак Обама ввів нові санкції проти Росії через втручання у президентські вибори в Штатах та кібератаки.

Фото: Global Look Press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-