Через дипломатичний скандал Qatar Airways поки не літатиме до трьох країн

Через дипломатичний скандал Qatar Airways поки не літатиме до трьох країн

Укрінформ
Катарська авіакомпанія Qatar Airways скасувала рейси в Бахрейн, Єгипет та Об'єднані Арабські Емірати з вівторка.

У понеділок авіакомпанія призупинила польоти до Саудівської Аравії, повідомляє Reuters.

"Авіакомпанія повідомила, що пасажири, які мають квитки на Qatar Airways в період з 5 червня по 6 липня до будь-якої з чотирьох країн, можуть перебронювати свої рейси протягом 30 днів після їх поточної дати вильоту", - йдеться у повідомленні.

У авіакомпанії також додали, що її відділення будуть продовжувати працювати в нормальному режимі у зазначених країнах до подальшого повідомлення.

Напередодні авіакомпанії Об'єднаних Арабських Еміратів та Саудівської Аравії заявили, що призупиняють польоти до столиці Катару Дохи.

Як повідомлялося, сім країн - ОАЕ, Бахрейн, Саудівська Аравія, Єгипет, Ємен, Лівія та Мальдіви - призупинили у понеділок дипломатичні відносини з Катаром через обвинувачення в підтримці терористів та екстремістів.

Після розриву відносин дипломатичні місії зазначених держав у Катарі будуть закриті, також припиняється морське та повітряне сполучення з еміратом.

Як відомо, наприкінці травня оприлюднено промову еміра Катару про підтримку нормальних відносин з Іраном, що викликало критику на саміті країн Перської затоки. Пізніше Доха заявила, що публікацію зробили хакери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-