Трамп дорікнув меру Лондона, що заспокоювати людей зарано

Трамп дорікнув меру Лондона, що заспокоювати людей зарано

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у своєрідний спосіб відреагував на останню серію терактів у британській столиці, закликавши мера Лондона відкинути політкоректність та підкресливши необхідність для цивільних громадян мати зброю.

Про це він написав у кількох Тwitter у неділю, повідомляє Укрінформ.

"Щонайменше, семеро загиблих і 48 поранених в теракті, і мер Лондона каже, що "немає причин для занепокоєння!", - розкритикував він мера Садіка Хана, який намагався заспокоїти людей.

Одразу після атаки мер британської столиці рішуче засудив "навмисний та підлий напад на мирних лондонців і гостей міста". Водночас, він звернувся до лондонців, зазначивши, що зараз "немає причин для занепокоєння", оскільки протягом найближчих днів у Лондоні буде підвищена присутність поліції.

Тим часом Трамп, очевидно, у відповідь на критику щодо його ініціатив для обмеження в'їзду громадян з мусульманських країн, наголосив, що зараз – не час для проявів політкоректності.

"Ми повинні припинити бути політкоректними та взятися за роботу для безпеки наших людей. Якщо ми не станемо більш кмітливими, буде лише гірше",- наголосив президент США.

Він також скористався моментом, щоб повернутися до теми вільного продажу зброї у Сполучених Штатах, проти чого виступала попередня адміністрація США.

"Чи помітили ви, що у нас зараз немає спорів з приводу зброї? Це тому, що вони (терористи – ред.) використовують ножі та вантажівки!"- наголосив Трамп.

Як повідомлялося, в суботу вночі на Лондонському мосту фургон в’їхав у пішоходів, а потім пасажири фургона напали з ножами на людей. Семеро осіб загинули, у лікарнях перебувають 48 постраждалих. Поліція Великої Британії заявила, що заарештовані 12 осіб, підозрюваних у причетності до організації терористичного акту в Лондоні.

Фото: spiegel.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-