Тіллерсон вивчає варіанти участі США у врегулюванні конфлікту на Донбасі - посол

Тіллерсон вивчає варіанти участі США у врегулюванні конфлікту на Донбасі - посол

Укрінформ
Ситуація на сході України є дуже важливою частиною політики США стосовно України, тому держсекретар Рекс Тіллерсон вивчає різні варіанти участі Сполучених Штатів у врегулюванні конфлікту на Донбасі. 

Про це заявила журналістам у п'ятницю посол США в Україні Марі Йованович у відповідь на запитання, чи розглядають Сполучені Штати можливість участі у “нормандському” чи якомусь іншому форматі для розв'язання конфлікту на Донбасі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми переглядаємо нашу політику стосовно України і, я думаю, рухаємося вперед у дуже позитивному напрямку. Очевидно, що ситуація на сході є дуже важливою частиною цього, і ми будемо всіляко підтримувати Україну. Держсекретар Тіллерсон уважно вивчає всі можливі варіанти нашої участі у вирішенні цього питання", - сказала Йованович.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ України Павло Клімкін 12 травня поінформував, що наразі ведуться консультації з американською адміністрацією про паралельне залучення США до окремих елементів взаємодії в рамках "нормандського формату".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-