Зять Трампа став фігурантом розслідування по Росії – WP

Зять Трампа став фігурантом розслідування по Росії – WP

Укрінформ
Чоловік Іванки Трамп, зять нинішнього президента США Джаред Кушнер став об'єктом уваги американських слідчих органів через його зустрічі з високопоставленими представниками російського уряду й бізнесу.

Про це пише в четвер The Washington Post.

"Слідчі зосередилися на серії зустрічей, проведених Джаредом Кушнером, зятем президента Трампа і впливовим радником Білого дому, в рамках розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в 2016 році", - наголошує видання.

За словами джерел, Кушнер, який у грудні провів зустрічі з російським послом, а також банкіром з Москви, потрапив під слідство через "масштаби й характер" його взаємодії з росіянами.

При цьому видання нагадує, що минулого тижня повідомляло про те, що один із високопоставлених радників, наближений особисто до Трампа, перебуває під слідством за підозрою у зв'язках з російським урядом. При цьому прізвище Кушнера не вказувалося.

Наразі агентів ФБР дуже цікавлять два колишніх радника Трампа – Майкл Флінн і Пол Манафорт, нагадується в публікації. Натомість, Кушнер – єдиний діючий чиновник Білого дому, який є однією з ключових фігур у розслідуванні.

Водночас, наводяться слова адвоката Джареда Кушнера, який підкреслює, що той добровільно розповів Конгресу все, що він знає про ці зустрічі. "Він робитиме те саме, якщо на нього вийдуть у зв'язку з будь-яким іншим запитом", - зазначив адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, ФБР, розвідувальні структури, а також кілька комітетів Конгресу США проводять паралельні розслідування щодо втручання Росії у внутрішні справи США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-