Слідство знайшло ще один зв'язок з росіянами в команді Трампа – ЗМІ

Слідство знайшло ще один зв'язок з росіянами в команді Трампа – ЗМІ

Укрінформ
Один із високопоставлених радників адміністрації президента США, наближений особисто до Трампа, перебуває під слідством за підозрою у зв'язках з російським урядом.

Про це повідомила в п'ятницю впливова американська газета The Washington Post.

"Високопоставлений радник Білого дому, який перебуває під пильною увагою слідчих, є однією з наближених фігур до президента", - цитує видання джерела, які відмовилися називати чиновника.

Новий витік інформації просочився у ЗМІ в той момент, коли розслідування щодо втручання РФ у внутрішні справи США може перерости в більш активну фазу, стверджує видання. Зокрема, закриті для громадськості допити слідчих можуть змінитися викликами підозрюваних в суд, пише газета. За інформацією джерел, такий розвиток подій прогнозується протягом ближчих тижнів.

Джерела також підкреслили, що слідство зараз цікавиться людьми, які під час президентської кампанії перебували в оточенні Трампа , однак наразі не входять до складу адміністрації. У цьому зв'язку знову пролунали імена Майкла Флінна і Пола Манафорта.

Як повідомляв Укрінформ, одним із останніх суттєвих зрушень у процесі слідства було призначення Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в США. Сам президент Трамп негативно відреагував на це, назвавши процес "найбільшим полюванням на відьом", спрямованим проти політика в історії США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-