Мей скоротить візит на саміт G7 через теракт у Манчестері - ЗМІ

Мей скоротить візит на саміт G7 через теракт у Манчестері - ЗМІ

Укрінформ
Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей планує перервати свій візит на саміт країн Великої сімки (G7) в Італії після підняття рівня терористичної загрози в Британії до критичного внаслідок теракту в Манчестері.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на урядового високопосадовця, ім'я якого не називається. 

"Виходячи з того, що в даний час наш рівень загрози є критичним і з огляду на поточну ситуацію загалом, прем'єр-міністр наразі планує скоротити програму перебування на саміті G7 так, що вона, швидше за все, повернеться у п'ятницю ввечері", - повідомив чиновник.

Зазначається, що Мей мала залишитися на саміті до завершення програми зустрічі у суботу, однак тепер прем'єр планує повернутися до Британії після першого дня.

Як повідомляв Укрінформ, саміт країн Великої сімки пройде у сицилійському місті Таорміна 26 та 27 травня. З огляду на нещодавній теракт у Британії, у місті посилюють заходи безпеки.

Раніше прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що рівень терористичної загрози у країні підвищено до критичного. Зазначалося, що цей рівень загрози означає, що нова атака очікується найближчим часом.

Фото: Olivier Hoslet/EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-