Парламент Британії закрили для відвідувань після теракту в Манчестері

Парламент Британії закрили для відвідувань після теракту в Манчестері

Укрінформ
Парламент Великої Британії закрився для засідань та відвідувань туристів через теракт у Манчестері, в результаті якого загинули 22 особи, а 64 людини отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на сайт парламенту.

«Всі екскурсії, події і банкети будуть негайно скасовані. Такий порядок буде залишатися в силі до рекомендацій про зміни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в даний час парламент не проводить засідання.

Прем'єр-міністр Тереза Мей сказала у вівторок, що Великобританія зіткнулася з критичною загрозою безпеці країни, це означає, що ще один напад може бути неминучим.

Раніше повідомлялося, що поліцейські патрулі на вулицях Британії отримають військову підтримку через теракт, який стався в Манчестері. В країні оголосили найвищий рівень терористичної загрози.

В результаті теракту в Манчестері загинули 22 людини, поранення отримали 64 особи. За останніми даними, постраждали 12 дітей віком до 16 років. Серед загиблих - двоє поляків. Деяких людей, які відвідували концерт, досі шукають.

Вибух бомби стався під час концерту американської виконавиці Аріани Гранде, прихильниками якої є велика кількість молоді. На арені, яка вміщає 21 тисячу людей, було багато дітей та підлітків.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за теракт у Манчестері. У скоєнні теракту підозрюється 22-річний британець лівійського походження Салман Абеді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-